Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Τις παραγγελίες που δεχόμαστε εώς τις 12.00 π.μ. τις επεξεργαζόμαστε την ίδια μέρα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με εταιρία ταχυμεταφορών Courier. Οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί για τις δυσπρόσιτες περιοχές καθώς και για τα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο. Επίσης, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως τους χειμερινούς μήνες ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις (π.χ. απαγορευτικό απόπλου πλοίων ή προβλήματα στο οδικό δίκτυο).

* Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί σε περίοδο εκπτώσεων ή σε περιόδους προσφορών (πχ. BLACK FRIDAY) ή εάν μεσολαβούν αργίες.

* Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα διαθεσιμότητας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

– Παρέχουμε δωρεάν έξοδα αποστολής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 69€.

– Για αγορές κάτω των 69€ και για δέματα έως και δύο (2) κιλά, η επιβάρυνση για την αποστολή είναι 3€ για όλη τη Ελλάδα συν 1€ το κάθε επιπλέον κιλό, το οποίο υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, υπάρχει έξτρα χρέωση για την υπηρεσία 2€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, πατήστε εδω.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Δύναται επίσης η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το εργαστήριό μας στη Βέροια στη οδό Αγωνιστών 1821, 18, Βέροια. Εάν επιλέξετε την απευθείας παραλαβή από το κατάστημά μας υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της.